1. Hoe ver van tevoren moet ik mijn vakantieverzoek doen?
Er kan altijd een verzoek ingediend worden, maar ook wij kunnen niet toveren natuurlijk :-). Zeker in het hoogseizoen kan het aardig lastig zijn om net dat ene leuke adresje te vinden dat nog beschikbaar is. Hoe eerder je dus bij ons aanklopt, hoe beter en hoe meer kans op beschikbaarheid!

2. Wat kost het?
De service is voorlopig gratis, omdat we graag willen leren van onze eerste klanten en we geen barrière willen opwerpen. Je betaalt alleen (een beetje) bij voor extra opties zoals een conciërge (iemand die op locatie alles regelt), een oppas of lokale tips, zoals de beste autoverhuur optie, die ene leuke pizzeria etc. 

3. Hebben jullie vakanties voor kinderen in elke leeftijdscategorie? 
Ja, we hebben tips in alle leeftijdscategorieën. Alle gezinnen met kinderen van 0 tot 18 jaar kunnen bij ons terecht. 

4. Wat kost de conciërge service?
Als je een lokale conciërge wil inhuren, hangt het er helemaal van af wat je wilt. Wat moet de conciërge precies doen, moet ze 24/7 beschikbaar zijn of niet,  hoeveel reserveringen/ trips etc moet ze maken? Afhankelijk daarvan proberen we een aantrekkelijk voorstel te doen. 

5. Hoe is het mogelijk dat jullie al die lokale tips kunnen geven? 
We hebben in eerste instantie ons hele netwerk aangeboord van mensen die in het buitenland wonen en die het leuk vinden om tips te geven aan mensen die hun land bezoeken. De tips komen dus niet van 1 persoon, maar van allemaal verschillende mensen, met een paar gemene delers: het zijn allemaal moeders/vaders met kinderen en ze houden van kleinschalige accommodaties. 

6. Wat zijn de selectiecriteria voor de experts? 
Het belangrijkst is dat we de expert via via kennen. Als we de expert vervolgens selecteren, dan houden we eerst een interview, persoonlijk of via Skype. Vervolgens vragen we om wat sites met voorbeelden van adresjes die zij en hun gezin te gek vonden. Als dat overeenkomt met de smaak van 6trips, mogen ze voor ons aan de slag. 

7. Ik wil graag een expert worden, hoe werkt dat? 
Als je mailt naar: marijn@6trips.com, dan kan ze uitleggen wat de mogelijkheden zijn.. 

8. Hoe hebben jullie de diverse 'kindvriendelijke criteria' bepaald voor de verschillende accommodaties? 
Alles wat we doen bij 6trips, is gebaseerd op onze eigen ervaring. De criteria hebben we bepaald door heel veel te praten met moeders uit de doelgroep. We hebben ze gevraagd waar ze op hebben gelet bij het boeken van hun laatste vakantie. De adresjes die we aanraden zijn altijd bezocht door één van onze experts met hun gezin. Zo weten we zeker dat we het goede aanraden.